×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×

Periodista EconómicoMiembro desde: 30/09/21

Periodista Económico
334
Posición en el Ranking
0
Usuarios seguidores
Sus noticias
RSS
 • Visitas
  3.643
 • Publicadas
  1
 • Puntos
  50
Veces compartidas
1
¡Consigue las insignias!
Trimestrales
 • 12º
Recientes
 • 12º
Visitas a noticias
30/09/2021

La pime catalana competirà amb les millors iniciatives en innovació i sostenibilitat de la Unió Europea en un certamen promogut per la Comissió Europea, el Consell Europeu d'Innovació i l'Agència Executiva de pimes (EISMEA)

Què tenen en comú un productor de carn a base de xampinyons, un fabricant de fibra de cànem, una embotelladora d'aigua d'origen volcànic i una empresa de reciclatge de roba? Aquestes són algunes de les iniciatives finalistes dels premis Enterprise Europe Network (Xarxa Europea d'Empreses) del 2021, convocats per la Comissió Europea, el Consell Europeu d'Innovació i l'Agència Executiva de pimes (EISMEA).

Entre els finalistes es troba l’empresa Sant Aniol, especialitzada en l'embotellament d'aigua d'origen volcànic procedent de la Garrotxa, a la regió de Girona, i que ja està present a 25 països de món.

Sant Aniol és una empresa familiar fundada el 1993, i la seva aigua s'obté a 115 metres de profunditat, d’un vessant enclavat en un paratge de lava sedimentada i roca volcànica que ofereix una aigua de gran puresa i qualitats. Segons el seu equip, la sostenibilitat "és el motor" i la innovació "bàsica", per impulsar el treball de la companyia, permetent generar el mínim impacte al medi ambient.

Sant Aniol competirà a la final amb altres 8 start-ups i pimes europees, les quals pertanyen a una àmplia gamma de sectors, des de la industrial tèxtil i la moda fins a la robòtica, els productes farmacèutics, el sector agroalimentari, el tractament d'aigües residuals o la tecnologia mèdica i làser d'avantguarda. Ho farà a la categoria de 'Recovery' ('Recuperació'), que visibilitza les millors pràctiques d'adaptació al canvi i de resiliència de les empreses davant la Covid-19. El lliurament de premis tindrà lloc a Stuttgart (Alemanya) durant la Conferència Anual de l'EEN, el proper 1 d'octubre.

Más sobre

Les vendes de Sant Aniol es van veure afectades sobre tot al canal HORECA, a causa de les restriccions governamentals i al tancament de bars i restaurants amb motiu de la Covid-19. Per aquest motiu, l’empresa, amb el suport de la Enterprise Europe Network (EEN), va reorientar el seu pla d'internacionalització, connectant amb els seus socis internacionals per continuar el seu creixement. La companyia va comptar en el procés amb el suport del Consell General de Cambres de Catalunya, més de la Cambra de Comerç de Girona.

Els premis EEN reconeixen als emprenedors creatius que desenvolupen els seus projectes des d'un enfocament d'internacionalització, digitalització i sostenibilitat, aprofitant al màxim les oportunitats del mercat únic i els serveis i el suport de l'Enterprise Europe Network, la xarxa de suport per a les petites i mitjanes empreses més gran de món, finançada per la UE.

Més informació:

L’Enterprise Europe Network està present a més de 60 països de tot el món i reuneix 3.000 experts de més de 600 organitzacions membres, totes elles reconegudes per la seva excel·lència en el suport a les empreses. Entre les organitzacions membres es troben centres tecnològics, organitzacions de suport a la innovació, universitats i instituts de recerca, organitzacions de desenvolupament regional o cambres de comerç i d’indústria. Les empreses individuals no poden formar part de la xarxa, però sí que poden gaudir dels serveis que ofereix per a usuaris.

Per a més informació, pot visitar la web de la Red Europea d’Empreses i la seva pàgina de Twitter.

 

Si necessites més informació, si us plau contacta amb l’oficina de premsa:

ATREVIA

Carla Piqué

915460725

Cpique@atrevia.com

 

Este usuario no tiene más noticias